Skip to main content

Alle soorten vloerbedekking leggen, dat doen wij professioneel en snel!

Vind jij het ook zo fijn om zonder koude voeten over het tapijt in je slaapkamer te lopen? Of wil je juist graag een supergemakkelijk te onderhouden vloer van vinyl? Wij kunnen je heel veel verschillende soorten vloerbedekking laten zien van verschillende materialen en in alle kleuren.

In ons vloerbedekking assortiment vind je:

  • tapijt
  • trapbekleding
  • en vinyl

Bezoek ons of bel 0316 34 51 24

Tapijt

Tapijt is een comfortabele en veelzijdige keuze voor vloerbedekking. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en materialen, waardoor je altijd een tapijt vindt dat past bij je wensen. Tapijt biedt een warme en gezellige sfeer en is ideaal voor woon- en slaapkamers. Daarnaast heeft het uitstekende geluidsisolerende eigenschappen.

Vinyl

Vinyl vloerbedekking is een duurzame en onderhoudsvriendelijke optie voor vloerbedekking. Vinyl is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en dessins. Vinyl is waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een uitstekende keuze is voor keukens en bijkeukens. Bovendien voelt vinyl vloerbedekking zacht en comfortabel onder je voeten en biedt het een goede geluidsisolatie.

Je complete woninginrichting

Naast vloerbedekking hebben wij nog veel meer in huis als het gaat om woninginrichting. Zo vind je bij ons een uitgebreid assortiment aan:

Trapbekleding

Trapbekleding is essentieel om je trap niet alleen stijlvol, maar ook veilig en geluiddempend te maken. Het bekleden van je trap verzorgen wij over het algemeen met tapijt. Wil je graag je trap helemaal renoveren, dan kan dat in samenwerking met Parketwinkel Zevenaar (onze winkels zijn aan elkaar verbonden) ook met pvc, laminaat of hout.

Stijladvies

Twijfel je welke materialen en kleuren je het beste kunt kiezen en vind je het fijn als er iemand met je meekijkt? Bij ons kun ook je terecht voor een uitgebreid stijladvies. Interieuradviseur Wilma Kopmels helpt je met plezier de juiste combinaties te maken.

Nauwkeurige inmeetservice

Wij zorgen ervoor dat de raamdecoratie altijd perfect past door deze nauwkeurig in te meten, zelfs als je ervoor kiest om de producten zelf te monteren. Wij komen graag bij je thuis om de exacte maten te nemen en ervoor te zorgen dat je raamdecoratie op maat wordt gemaakt voor jouw specifieke ramen.

Mocht je de montage liever aan ons overlaten, dan verzorgen wij dat met alle plezier. Onze professionele monteurs zorgen voor een vlotte en zorgvuldige installatie van je nieuwe raamdecoratie, zodat je er snel en zonder zorgen van kunt genieten.

Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van de perfecte raamdecoratie die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing of een luxe uitstraling, wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Winside Living en Parketwinkel Zevenaar

Je vindt onze Winside Living studio op de eerste etage bij Parketwinkel Zevenaar. Je kunt bij ons terecht voor de aankleding van je interieur, maar desgewenst ook voor een vloer van hout, pvc of laminaat. Jouw voordelen van one-stop shoppen:

Wil je nieuwe vloerbedekking in je woning?

Kom gerust bij ons langs aan de Voltastraat 51 in Zevenaar (1e verdieping bij Parketwinkel Zevenaar) op het moment dat jou goed uitkomt. Maak je liever een afspraak, dan kan dat ook!