Skip to main content

Over ons

Welk voordeel biedt een vloerenspecialist als Parketwinkel Zevenaar?

In Zevenaar treft u één van de weinige echte parketspecialisten in de regio. Als echte specialist biedt Parketwinkel Zevenaar meerwaarde. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op het advies van echte houtkenners. Bij Parketwinkel Zevenaar koopt u nooit zomaar een vloer. Samen met uw parketspecialist weegt u de plussen (en zo nodig de minnen) af van ieder vloertype om zo een vloer te kunnen kiezen die past bij uw smaak, uw wensen én uw woonsituatie.

In de overzichtelijke showroom aan de Voltastraat in Zevenaar treft u alle vloersoorten, waaronder parket, PVC en het betere laminaat, fraai gesorteerd. U kunt in alle rust inspiratie opdoen en kleuren, legpatronen of afwerkingen met elkaar vergelijken.

Is een kwaliteitsvloer altijd duur?

Ook op het gebied van vloeren geldt vaak: hoe goedkoper, hoe minder goed de kwaliteit is. Toch heeft Parketwinkel Zevenaar een dermate groot assortiment dat u al kunt slagen voor een bedrag dat u alleszins zal meevallen. U krijgt dan de juiste kwaliteit én het juiste advies én een specialist die de tijd neemt voor uw vloerenwensen.

Heeft u nog advies nodig?

Parketwinkel Zevenaar is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het vakkundig leggen en onderhouden van parketvloeren.