Skip to main content

Kun je wel wat stijladvies gebruiken voor het inrichten van je huis?

In onze studio voor woninginrichting staan wij klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de raamdecoratie, gordijnen of vloerbedekking die helemaal bij jouw interieurwensen passen.

Onze aanpak begint altijd met het stellen van een aantal belangrijke vragen. Door jouw wensen, behoeften en voorkeuren in kaart te brengen, kunnen wij samen met jou de ideale oplossing vinden die aansluit bij jouw specifieke situatie. We willen een goed beeld krijgen van wat je in de basis wenst, zodat we je gericht kunnen adviseren en begeleiden.

Bezoek ons of bel 0316 34 51 24

Zodra wij jouw wensen in beeld hebben, verkennen we samen de verschillende mogelijkheden op het gebied van materiaalkeuze en kleurencombinaties. Ons uitgebreide assortiment biedt een schat aan opties, zodat we zeker weten dat er iets bij zit dat perfect past bij jouw smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar luxe en elegantie, warmte en gezelligheid, of een modern en strak design, wij zullen je helpen de ideale combinatie te vinden.

Mooi en functioneel

Bij het selecteren van de juiste materialen en kleuren kijken we ook naar zaken zoals de functie van de ruimte, de lichtinval en onderhoudsgevoeligheid. Zo zorgen we ervoor dat de items van jouw keuze niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. Ons doel is om een harmonieuze en comfortabele leefomgeving te creëren waarin jij je helemaal thuis voelt.

Onze passie voor interieur en jarenlange ervaring stellen ons in staat om je deskundig te begeleiden in het maken van de juiste keuzes. We nemen graag de tijd om jouw wensen te begrijpen en samen te werken aan een oplossing die helemaal bij je past. Zo zorgen we ervoor dat jouw huis een plek wordt waar je trots op kunt zijn en waar je elke dag met plezier thuiskomt.

Laat ons je helpen om van jouw huis een echt thuis te maken. Kom langs in onze studio voor woninginrichting en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van stijladvies, raamdecoratie, horren, gordijnen en zachte vloerbedekking. Samen zullen we een interieur creëren dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Neem foto’s van je interieur mee

Wanneer je besluit om voor een stijladvies naar onze studio voor woninginrichting te komen, raden we je aan om foto’s van je huidige interieur mee te nemen.

Het bekijken van foto’s stelt ons in staat om samen met jou een naadloze overgang te creëren tussen de nieuwe elementen en zaken die je wilt behouden in je interieur. Dit persoonlijke advies, afgestemd op jouw unieke situatie en wensen, maakt het verschil tussen een mooi huis en een echt thuis waar je gelukkig bent.

Kom langs in onze studio voor woninginrichting met je foto’s en ideeën, en ontdek hoe we samen een prachtig en functioneel interieur kunnen creëren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Winside Living en Parketwinkel Zevenaar

Je vindt onze Winside Living studio op de eerste etage bij Parketwinkel Zevenaar. Je kunt bij ons terecht voor de aankleding van je interieur, maar desgewenst ook voor een vloer van hout, pvc of laminaat. Jouw voordelen van one-stop shoppen:

Wil jij graag interieurinspiratie opdoen of kun je wel een stijladvies gebruiken?

Kom gerust langs in onze studio aan de Voltastraat 51 in Zevenaar (1e verdieping bij Parketwinkel Zevenaar) op het moment dat jou goed uitkomt. Maak je liever een afspraak, dan kan dat ook!