Skip to main content

Houd insecten buiten de deur met onze Unilux horren op maat!

Wij begrijpen maar al te goed dat je insecten het liefst buiten de deur houdt, vooral als het gaat om muggen in je slaapkamer. Daarom bieden wij horren op maat aan van het gerenommeerde merk Unilux, een betrouwbare en stijlvolle oplossing om ongewenste insecten buiten te houden. Wij meten de horren bij je in en monteren ze precies op maat.

Wij zijn horrenspecialist van het merk Unilux. Wij bieden:

  • raamhorren op maat
  • en plissé hordeuren op maat

Bezoek ons of bel 0316 34 51 24

Raamhorren op maat

Raamhorren zijn een eenvoudige en effectieve oplossing om insecten te weren. Het gaas is fijnmazig en zorgt ervoor dat zelfs de kleinste insecten geen kans maken om binnen te dringen. Nu zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten ramen. Wij maken speciaal op maat:

  • horren voor dakramen
  • horren voor draaikiepramen
  • horren voor draairamen naar binnen
  • horren voor draairamen naar buiten
  • horren voor schuiframen

Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor vaste horren of verwijderbare inklemhorren. Wij stellen je de juiste vragen en adviseren je over de verschillende mogelijkheden, zodat je een keus kunt maken waar je voor langere tijd plezier van hebt.

Plissé hordeuren op maat

Heb je tuindeuren die je graag openzet als het mooi weer is? Maar houd je vliegen, muggen, wespen en andere insecten liever buíten de deur? Plissé hordeuren van Unilux vormen dan een mooie oplossing. Ze zijn voorzien van een gaas dat zich opvouwt als je de hordeur opent. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en bespaart ruimte. De plissé hordeuren van Unilux zijn makkelijk te bedienen en glijden soepel in hun geleiders. Wij hebben in ons assortiment:

Alle plissé hordeuren maken wij met plezier op maat voor jouw specifieke deuropening.

Wij zorgen er dus voor dat jouw Unilux horren op maat altijd perfect passen door ze vakkundig voor je in te meten. Onze ervaren monteurs komt graag bij je thuis om de exacte maten te nemen, zodat we de hordeuren professioneel op maat voor je kunnen monteren.

Over Unilux

Unilux horren staan bekend om hun hoge kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Door te kiezen voor Unilux horren, investeer je in een product dat jarenlang meegaat en je woning effectief beschermt tegen insecten. Bovendien zijn de horren van Unilux verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, zodat ze naadloos aansluiten bij jouw interieur en exterieur. Op de website van Unilux tref je uitgebreide informatie over alle producten.

Wil je graag alle mogelijkheden en systemen live bekijken? Kom dan langs in onze showroom en ontdek de vele voordelen van Unilux horren. Wij helpen je graag bij het kiezen van de perfecte horren voor jouw ramen en deuren. Zodat je ongestoord kunt genieten van de zomerse dagen en nachten.

Je complete woninginrichting

Naast vloerbedekking hebben wij nog veel meer in huis als het gaat om woninginrichting. Zo vind je bij ons een uitgebreid assortiment aan:

Stijladvies

Twijfel je welke materialen en kleuren je het beste kunt kiezen en vind je het fijn als er iemand met je meekijkt? Bij ons kun ook je terecht voor een uitgebreid stijladvies. Interieuradviseur Wilma Kopmels helpt je met plezier de juiste combinaties te maken.

Nauwkeurige inmeetservice

Wij zorgen ervoor dat de raamdecoratie altijd perfect past door deze nauwkeurig in te meten, zelfs als je ervoor kiest om de producten zelf te monteren. Wij komen graag bij je thuis om de exacte maten te nemen en ervoor te zorgen dat je raamdecoratie op maat wordt gemaakt voor jouw specifieke ramen.

Mocht je de montage liever aan ons overlaten, dan verzorgen wij dat met alle plezier. Onze professionele monteurs zorgen voor een vlotte en zorgvuldige installatie van je nieuwe raamdecoratie, zodat je er snel en zonder zorgen van kunt genieten.

Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van de perfecte raamdecoratie die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing of een luxe uitstraling, wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Winside Living en Parketwinkel Zevenaar

Je vindt onze Winside Living studio op de eerste etage bij Parketwinkel Zevenaar. Je kunt bij ons terecht voor de aankleding van je interieur, maar desgewenst ook voor een vloer van hout, pvc of laminaat. Jouw voordelen van one-stop shoppen:

Wil jij ook insectwerende horren op maat in je woning?

Kom gerust bij ons langs aan de Voltastraat 51 in Zevenaar (1e verdieping bij Parketwinkel Zevenaar) op het moment dat jou goed uitkomt. Maak je liever een afspraak, dan kan dat ook!