Skip to main content

Parketvloer kopen? Wij adviseren u!

Een parketvloer kopen is niet zomaar gedaan. Een bezoek aan onze showroom in Zevenaar doet u beseffen hoeveel keuze er is op het gebied van parketvloeren. Op twee verdiepingen kunt u vloeren bekijken:

Samen kiezen wij u parketvloer

Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen doorlopen we een aantal stappen om te ontdekken welke parketvloer bij uw wensen past. U wilt aan de ene kant een de vloer die u het allermooist vindt. Een houten vloer die goed past bij de inrichting van uw woning. Maar wat weet u over het onderhoud dat bij die parketvloer hoort? Wij adviseren u hierover, zodat wij zeker weten dat u lang van uw parketvloer kunt genieten.

Zodra u een keuze gemaakt heeft, meten wij de ruimte zorgvuldig in. Uw vloer wordt uiteindelijk vakkundig gelegd door onze eigen parketteurs.

Parketvloeren zijn er in alle houtsoorten van Europees eiken tot tropisch. Er zijn echter ook verschillende kwaliteiten en legvormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

Parket op vloerverwarming

Een groot aantal parketvloeren kunnen worden gelegd op een basis met vloerverwarming. Indien u deze wens heeft, is het verstandig dit al direct bij het adviesgesprek aan te geven. Parketwinkel Zevenaar kan u dan direct in de richting van de juiste keuze begeleiden.

Parket in appartementen

Mits zwevend gelegd kunt u uw parketvloer gerust in uw appartement laten leggen. Zwevend parket wordt gelegd op een dempende ondervloer. Hierdoor wordt contactgeluid teruggebracht tot acceptabele proporties. Parketwinkel Zevenaar adviseert u natuurlijk om wel vooraf de voorwaarden van uw VVE te raadplegen.