Skip to main content

Parket laten leggen, daarvoor gaat u naar de parketspecialist!

Parket laten leggen is een vak. Het komt in veel gevallen neer op ouderwets handwerk dat met veel precisie moet worden uitgevoerd. Onze eigen parketteurs beschikken over alle vaardigheden en ervaring om de meest uiteenlopende parket vloeren vakkundig te leggen. Ongeacht of het een traditoneel parket betreft, een tweelaags parket, een lamelparket of een verouderd parket, wij zorgen voor een strak resultaat.

Parket laten leggen, de stappen

Het begint uiteraard met het uitzoeken van de parketvloer die het beste bij uw wensen past. Een bezoek aan onze showroom in Zevenaar doet u beseffen hoeveel keuze er is op het gebied van parketvloeren. Op twee verdiepingen kunt u vloeren bekijken:

Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen doorlopen we een aantal stappen die ertoe leiden dat u weet welke vloer bij uw wensen past. Zo bent u bijvoorbeeld ongetwijfeld op zoek naar een mooie parketvloer, die goed past bij de inrichting van uw woning. Maar weet u ook hoeveel onderhoud de parketvloer, die u mooi vindt, vraagt? Wij adviseren u hierover, zodat wij zeker weten dat u lang van uw parketvloer kunt genieten.

Zodra u uw keuze gemaakt heeft, maken wij een offerte voor u. Bent u akkoord met de aanbieding, dan meten wij de ruimte zorgvuldig in. Uw vloer wordt uiteindelijk vakkundig gelegd door onze eigen parketteurs.

Parketvloeren zijn er in alle houtsoorten van Europees eiken tot Aziatisch bamboe. Er zijn echter ook verschillende kwaliteiten en legvormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

Parket op vloerverwarming

Een groot aantal parketvloeren kunnen worden gelegd op een basis met vloerverwarming. Indien u deze wens heeft, is het verstandig dit al direct bij het adviesgesprek aan te geven. Parketwinkel Zevenaar kan u dan direct in de richting van de juiste keuze begeleiden. Parket laten leggen op vloerverwarming kunt u gerust overlaten aan onze parketteurs. Zij weten precies wat er nodig is om te zorgen voor een fraai resultaat, gecombineerd met een behaaglijke warmtedoorgifte.

Parket leggen in appartementen

Mits zwevend gelegd kunt u uw parketvloer gerust in uw appartement laten leggen. Zwevend parket wordt gelegd op een dempende ondervloer. Hierdoor wordt contactgeluid teruggebracht tot acceptabele proporties. Parketwinkel Zevenaar adviseert u natuurlijk om wel vooraf de voorwaarden van uw VVE te raadplegen.