Skip to main content

Visgraat parket, wij zijn erin gespecialiseerd!

Overweegt u de aanschaf van een houten vloer? Neem dan ook visgraat parket in uw gedachten mee. Bij Parketwinkel Zevenaar weten wij als geen ander hoe wij parketpatronen moeten toepassen in onze parketvloeren.

Voorbeelden visgraat parket leggen

Visgraat parket is er als enkele visgraat, dubbele visgraat of driedubbele visgraat. Om u een indruk te geven van wat er mogelijk is op het gebied van visgraat parket, hebben we een aantal voorbeelden hieronder voor u in beeld gebracht. Natuurlijk kunt u diverse monsterborden en vloeren, voorzien van visgraat parket ook komen bekijken in onze showroom. Wij kunnen u dan informeren over de mogelijkheden in uw woning of bedrijf.

Wordt visgraat parket altijd vervaardigd uit eiken?

Er zijn vele verschillende houtsoorten die als visgraat parket kunnen worden gelegd. Eiken is de meest gebruikte houtsoort in Nederland, maar ook internationale houtsoorten zoals Wengé, Afzelia, Essen, Beuken, Kersen, enzovoort behoren tot de mogelijkheden. Bij traditioneel parket heeft u de keuze uit meer dan 40 verschillende kwaliteitshoutsoorten, met ieder een eigen kleurtint en tekening. Ook is het mogelijk om meerdere houtsoorten in een patroon te combineren voor een creatief kleurenspel. Uiteraard worden door ons uitsluitend houtsoorten verwerkt die duurzaam gekapt zijn.

U kunt een visgraat patroon kiezen voor de volgende soorten parketvloeren:

  • verouderd parket
  • traditioneel parket
  • twee-laags parket
  • bamboe

Formaat visgraat parket

U kunt bij visgraat parket een keuze maken uit verschillende lengte- en breedtematen van de parketdelen. Brede delen stralen over het algemeen rust uit. Met kleinere delen komt het patroon nog meer tot zijn recht. De visgraat is dan nadrukkelijker aanwezig. In onze showroom kunnen wij u alle mogelijkheden live tonen. U ontdekt dan al snel welke uitvoering bij uw smaak en interieur past.

Afwerking van visgraat parket

Parketwinkel zevenaar kan uw visgraat parket op verschillende wijze fraai voor u afwerken met bijvoorbeeld olie, lak of was. Kom gerust naar Parketwinkel zevenaar om uw parketvloer geheel volgens uw eigen wensen te laten samenstellen. De koffie staat voor u klaar.

Bestel uw visgraat vloer bij Parketwinkel Zevenaar

Kom naar onze showroom in Zevenaar om de mogelijkheden te bekijken. Desgewenst en indien mogelijk ontvangt u direct een offerte.

Kom naar onze showroom voor meer informatie. U kunt ook een afspraak maken via 0316 – 342 974 of een mail te sturen naar: info@parketwinkel-zevenaar.nl.

Wilt u zich alvast online verder oriënteren? Wij stellen in samenwerking met Parketfabriek Lieverdink rondom dit thema diverse brochures beschikbaar.