Skip to main content

Wil jij je huis opfrissen met raamdecoratie, tapijt en gordijnen?

Wil je graag je huis een opfrisbeurt geven of ben je gewoon wel eens toe aan iets nieuws voor de ramen? Bij Winside Living willen wij willen jou graag inspireren en begeleiden bij het samenstellen van de items die helemaal bij jouw smaak passen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte mix van materialen, kleuren en stijlen.

Showroomafspraak Inspiratie

Afspraak maken

Je bent welkom met of zonder afspraak! Als je zeker wil weten dat onze vloerenadviseur alle tijd voor je heeft, kun je online een afspraak plannen. Je regelt het binnen één minuut. Plan een showroomafspraak
  • Raamdecoratie & gordijnen
  • Tapijt & vinyl vloerbedekking
  • Trapbekleding
  • Horren op maat
  • Stijladvies

Wonininginrichting specialist in Zevenaar

Met onze uitgebreide collectie raamdecoratie en gordijnen heb je tal van mogelijkheden om je ramen een eigentijdse en sfeervolle touch te geven. Van elegant en klassiek tot strak en modern, altijd iets dat bij je past. Daarnaast zorgen onze tapijten en vinyl vloeren voor extra warmte, comfort en sfeer in elke ruimte van je huis.

Wij staan vierkant achter de horren van Unilux, die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Deze horren zijn praktisch, functioneel en van topkwaliteit. Ze bieden bescherming tegen insecten, terwijl ze er tegelijkertijd ook nog eens heel goed uitzien.

Stijladvies altijd inclusief

Bij ons kun je rekenen op een uitgebreid stijladvies. We nemen graag de tijd om je de juiste vragen te stellen, zodat we je kunnen helpen de juiste materialen en kleuren met elkaar te combineren. Ons doel is om samen met jou een interieur te creëren waarin jij je helemaal thuis voelt.

Meten is passen!

Wij bieden een professionele inmeetservice aan, zodat alles perfect op maat wordt gemaakt, zelfs als je ervoor kiest om items zelf te monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen desgewenst voor een zorgeloze installatie van al onze producten, zodat jij al snel zorgeloos kunt genieten.

Inspiratie opdoen?

Samen zorgen we ervoor dat je huis een plek wordt waar je trots op kunt zijn en waar je elke dag met plezier thuiskomt. Wij bieden je de volgende mogelijkheden:

Naar Winside living voor:

Winside Living en Parketwinkel Zevenaar

Je vindt onze Winside Living studio op de eerste etage bij Parketwinkel Zevenaar. Je kunt bij ons terecht voor de aankleding van je interieur, maar desgewenst ook voor een vloer van houtpvc of laminaat. Jouw voordelen van one-stop shoppen:

Wil jij graag interieurinspiratie opdoen of kun je wel een stijladvies gebruiken?

Kom gerust langs in onze studio aan de Voltastraat 51 in Zevenaar (1e verdieping bij Parketwinkel Zevenaar) op het moment dat jou goed uitkomt. Maak je liever een afspraak, dan kan dat ook!