Skip to main content

Raamdecoratie specialist in Zevenaar

Wil je de uitstraling van je interieur eens lekker opfrissen? Bij ons heb je heel veel keus als het gaat om raamdecoratie van uitstekende kwaliteit. Bij ons kun je alle stalen bekijken en zelfs mee naar huis nemen als je dat wilt. Wij bieden een breed scala aan producten, zoals:

  • rolgordijnen
  • Plissé & duette
  • vouwgordijnen
  • horizontale of verticale jaloezieën
  • houten jaloezieën
  • vitrage
  • inbetweens
  • overgordijnen
  • verduisterende gordijnen

Bezoek ons of bel 0316 34 51 24

Vitrage, inbetweens en overgordijnen

Vitrage en inbetweens zijn lichte, transparante stoffen die zorgen voor een zachte, natuurlijke lichtinval en op subtiele wijze de inkijk verminderen. Ze zijn perfect te combineren met overgordijnen, voor een gelaagde uitstraling en extra functionaliteit.

Overgordijnen zijn een uitstekende keuze voor het toevoegen van kleur, textuur en warmte aan je interieur. Ze bieden ook extra privacy en isolatie. (Semi) verduisterende gordijnen zijn speciaal ontworpen om het licht grotendeels of volledig te blokkeren, waardoor ze ideaal zijn voor slaapkamers en andere ruimtes waar je volledige verduistering wenst.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een elegante keuze voor raamdecoratie, met hun zachte plooien en stoffen die een warme en gezellige sfeer creëren. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en kleuren, zodat je een vouwgordijn kunt kiezen dat perfect aansluit bij jouw interieurstijl. Ook vouwgordijnen kunnen wij in zeer grote breedtes leveren.

Jaloezieën

Horizontale en verticale jaloezieën zijn praktische en veelzijdige opties voor raamdecoratie. Ze zijn ideaal voor het regelen van de hoeveelheid licht en privacy in een ruimte. Horizontale jaloezieën zijn perfect voor kleinere ramen, terwijl verticale jaloezieën uitstekend geschikt zijn voor grotere ramen of schuifdeuren.

Houten jaloezieën voegen een natuurlijke, warme uitstraling toe aan je interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, afwerkingen – bijvoorbeeld met ladderband of ladderkoord – en lamelbreedtes, waardoor je altijd een houten jaloezie vindt die perfect aansluit bij wat jij mooi vindt.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire en veelzijdige keuze voor raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, materialen en patronen, waardoor je altijd een rolgordijn vindt dat past bij jouw interieur, bijvoorbeeld voor de ramen in je woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen en onderhouden. Rolgordijnen kunnen wij in zeer grote breedtes leveren.

Plissé & Duette vormt een stijlvolle en functionele optie voor raamdecoratie. Ze bieden uitstekende lichtregeling en privacy. Het belangrijkste kenmerk van Plissé en Duette  is dat deze zowel van boven als van beneden open kunnen. Zo kun je precies de lichtinval en mate van inkijk bepalen. Plissé gordijnen hebben een enkele laag stof, terwijl Duette gordijnen een honingraatstructuur hebben voor een strakkere uitstraling.

Nauwkeurige inmeetservice

Als raamdecoratie specialist zorgen wij ervoor dat de raamdecoratie altijd perfect past door deze nauwkeurig in te meten, zelfs als je ervoor kiest om de producten zelf te monteren. Wij komen graag bij je thuis om de exacte maten te nemen en ervoor te zorgen dat je raamdecoratie op maat wordt gemaakt voor jouw specifieke ramen.

Mocht je de montage liever aan ons overlaten, dan verzorgen wij dat met alle plezier. Onze professionele monteurs zorgen voor een vlotte en zorgvuldige installatie van je nieuwe raamdecoratie, zodat je er snel en zonder zorgen van kunt genieten.

Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van de perfecte raamdecoratie die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing of een luxe uitstraling, wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Je complete woninginrichting

Naast het feit dat wij raamdecoratie specialist zijn, hebben wij nog veel meer in huis als het gaat om woninginrichting. Zo vind je bij ons een uitgebreid assortiment aan:

Winside Living en Parketwinkel Zevenaar

Je vindt onze Winside Living studio op de eerste etage bij Parketwinkel Zevenaar. Je kunt bij ons terecht voor de aankleding van je interieur, maar desgewenst ook voor een vloer van hout, pvc of laminaat. Jouw voordelen van one-stop shoppen:

Wil je nieuwe raamdecoratie in je woning?

Kom gerust bij ons langs aan de Voltastraat 51 in Zevenaar (1e verdieping bij Parketwinkel Zevenaar) op het moment dat jou goed uitkomt. Maak je liever een afspraak, dan kan dat ook!