Skip to main content


Wat kost laminaat per vierkante meter?

Wat kost laminaat? Dat is afhankelijk van de kwaliteit van het laminaat of u het zelf wilt leggen, of dat u dat door ons wilt laten doen. Bij Parketwinkel Zevenaar hebt u al een compleet gelegde laminaat vloer vanaf 29,95 euro per vierkante meter. Wilt u zelf leggen? Dan kunt u bij ons laminaat van uitstekende kwaliteit aanschaffen vanaf 13,95 per vierkante meter.

Kosten van laminaat en kwaliteit

Laminaat vloeren zijn er in verschillende kwaliteiten. Wij leveren uitsluitend laminaat van gerenommeerde merken, zodat wij er zeker van zijn dat u tevreden bent over het resultaat. Het is natuurlijk niet alleen het materiaal dat bepaalt wat een laminaat vloer kost. Ook het aanbrengen van de juiste ondervloer en het strak leggen van de vloer bepaalt wat een compleet gelegde laminaat vloer kost. Uw keuze voor de soort plint kan de prijs van de vloer ook beïnvloeden. Kiest u voor eenvoudige plakplinten of voor fraaie MDF plinten?

Concurrerend tarief

De parketteurs van Parketwinkel Zevenaar leggen laminaat vloeren met evenveel liefde en aandacht als een houten vloer. Zij hebben ontzettend veel ervaring met laminaat en beschikken over de juiste apparatuur. Hierdoor kunnen zij sneller dan gemiddeld uw vloer perfect voor u leggen. Dit resulteert in een aantrekkelijk, concurrerend tarief. Wat kost úw laminaat vloer dan? Dat kunnen wij u op voorhand helaas niet vertellen, wel kunnen wij samen met u uw wensen inventariseren, inmeten en een vrijblijvende offerte op maat maken. Dan weet u precies waar u aan toe bent en kunt u in alle rust een keuze maken.


Bent u ook toe aan een nieuwe vloer of (trap)renovatie?

Vraag gelijk een offerte aan of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Showroomafspraak of BEL 0316 – 342 974

Dáárom Parketwinkel Zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies