Skip to main content


Wat kost een PVC vloer?

Wat een PVC vloer kost is afhankelijk van de kwaliteit en het aantal vierkante meters. Maar bij Parketwinkel Zevenaar hebt u al een compleet geëgaliseerde en verlijmde PVC vloer vanaf 51,95 euro per vierkante meter.

PVC vloeren zijn er in verschillende kwaliteiten. Wij leveren uitsluitend PVC vloeren van gerenommeerde merken, zodat wij er zeker van zijn dat u tevreden bent over het resultaat. Het is natuurlijk niet alleen het materiaal dat bepaalt wat een PVC vloer kost. Ook het professioneel egaliseren van de ondervloer en het strak en naadloos verlijmen van de pvc stroken bepaalt wat een compleet gelegde PVC vloer kost. En tot slot is het ook nog mogelijk om PVC te leggen in bijvoorbeeld een visgraat patroon. Ontzettend fraai, maar wel wat kostbaarder.

Concurrerend tarief

Onze parketteurs leggen PVC vloeren met evenveel liefde en aandacht als een houten vloer. Zij hebben ontzettend veel ervaring met PVC en kunnen daardoor sneller dan gemiddeld uw vloer perfect voor u leggen. Dit resulteert in een aantrekkelijk, concurrerend tarief. Wat kost úw PVC vloer dan? Dat kunnen wij u op voorhand helaas niet vertellen, wel kunnen wij samen met u uw wensen inventariseren, inmeten en een vrijblijvende offerte op maat maken. Dan weet u precies waar u aan toe bent en kunt u in alle rust een keuze maken.


Bent u ook toe aan een nieuwe vloer of (trap)renovatie?

Vraag gelijk een offerte aan of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Showroomafspraak of BEL 0316 – 342 974

Dáárom Parketwinkel Zevenaar

  • vakwerk van eigen parketteurs
  • betaalbare kwaliteit
  • 's avonds open op afspraak
  • parkeren voor de deur
  • smaakvol interieuradvies