Skip to main content

Trap laten renoveren of bekleden met PVC

De trap is een van de meest belopen oppervlakten in huis. Spullen worden meegenomen van boven naar beneden en andersom. En daarbij gaat er weleens iets mis. Heeft uw trap beschadigingen en krassen? Kunt u precies zien waar de trap het meest belopen is? Dan kan uw trap wel een renovatiebeurt gebruiken.

Is uw trap toe aan renovatie? Of heeft u een nieuwbouwwoning en nog een kale trap? Laat uw trap renoveren of bekleden met PVC. Dit is een hele mooie en duurzame oplossing. En een traprenovatie met PVC van 13 tot 15 treden gebeurt altijd op maat in ongeveer 1,5 dag.

Kom naar onze showroom in Zevenaar voor inspiratie of maak een afspraak. Dit kunt u doen door te bellen met 0316 – 342 974 of te mailen naar: info@parketwinkel-zevenaar.nl

Offerte aanvragen Voorbeelden bekijken

Trap bekleden met PVC of een ander materiaal

Wilt u uw trap laten renoveren, dan zijn er meerdere mogelijkheden:

  • Schilderen
  • Trapbekleding met tapijt
  • Renovatie met laminaat
  • Renovatie met vinyl
  • Renovatie met hout
  • Renovatie met PVC

Iedere mogelijkheid heeft zijn voordelen en nadelen. Bij Parketwinkel Zevenaar kunt u terecht voor een traprenovatie met hout, laminaat en PVC. Wilt u advies over welke materiaal het beste bij uw wensen of budget past? Kom gerust langs in onze showroom.

Waarom voor een traprenovatie met PVC kiezen?

PVC heeft verschillende voordelen:

  • Het gaat heel lang mee en is daarmee een heel duurzame oplossing
  • PVC is een van de goedkoopste manieren om uw trap te bekleden
  • Er is altijd een uitstraling die bij uw smaak past – van betonlook tot houtlook
  • PVC kan op maat worden gesneden en daarom strak worden gelegd
Traprenovatie met pvc

Wanneer kiezen voor traprenovatie met PVC?

Zoals hierboven genoemd kiest u voor een PVC traprenovatie als u een strakke, betaalbare en duurzame renovatie wilt.

PVC wordt veel toegepast op trappen die (net) niet helemaal standaard zijn. Renovaties met laminaat kunnen dan vaak niet, omdat de laminaatdelen niet in het juiste formaat beschikbaar zijn.

Ook de onderzijde van de traptrede kan met PVC netjes afgewerkt worden. Bij een dichte trap met laminaat ziet u vanaf de grond nog de onderzijde van de traptrede. Met PVC is uw trap strak vanuit welke invalshoek u de trap ook bekijkt. Wij maken alles bij u ter plekke op maat.

Met PVC kunt u dus alle kanten op. Wilt u bijvoorbeeld een antislip profiel op uw trap? Bij een PVC traprenovatie kunnen we een antisliprand in uw PVC traptrede maken. Geen lelijke plakstrips dus die na verloop van tijd los kunnen laten.

Tot slot is PVC een van de sterkste materialen voor trapbekleding. Laat u een scherp voorwerp vallen op een gelakte, houten of laminaattrap? Dan is de kans groot dat het uw traptrede beschadigd raakt. Met PVC is die kans minimaal.

Wanneer is een traprenovatie met PVC minder geschikt?

Als uw trap grillig is en niet vlak, dan is PVC niet aan te bevelen. PVC is vrij dun, waardoor oneffenheden in de ondergrond zichtbaar zijn met een PVC traprenovatie. Een enkel dutje is prima te vullen voordat de PVC wordt gelegd. Maar is de trap heel ongelijk, dan kunt u beter kiezen voor een ander materiaal.

Wat zijn de kosten voor een trap bekleden met PVC?

De kosten zijn afhankelijk van uw trap. Heeft u een open trap, zijn de traptreden vlak, hoeveel treden heeft uw trap en hoeveel draai zit er in uw trap? En uiteraard zijn ook uw specifieke wensen bepalend voor de prijs. Welke uitstraling kiest u, wilt u een antisliprand en moet het stootbord ook bekleed worden? Kunt u misschien onze hulp gebruiken bij het verwijderen van uw huidige bekleding? Of moeten gaten, scheuren en dutjes eerst geëgaliseerd worden?

Voordat we u een prijsopgave sturen komen we eerst bij u langs voor een inventarisatie en meting.

Overweegt u uw trap te laten bekleden of renoveren met PVC? Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Traprenovatie met pvc

Uw trap laten bekleden of renoveren door Parketwinkel Zevenaar

Parketwinkel Zevenaar kan u altijd helpen aan een mooi beklede of gerenoveerde trap. De vakmensen van Parketwinkel Zevenaar zijn in vaste dienst en hebben al veel trappen met PVC bekleed in de regio Zevenaar, Arnhem en de Achterhoek.

Kiest u voor een gerenoveerde of nieuw beklede trap met PVC van Parketwinkel Zevenaar? Dan heeft u gegarandeerd een strakke trap die jarenlang mee kan. En mocht er in de toekomst toch onverwacht iets gebeuren met uw trap? Onze service is de beste, wij staan altijd voor u klaar!

Kom naar onze showroom voor inspiratie of maak een afspraak door te bellen met 0316 – 342 974 of te mailen naar: info@parketwinkel-zevenaar.nl.